A QNAP bemutatja az egészségügynek szánt AI megoldásait és a QTS OS fejlesztéseit, valamint az új NAS rendszereket

A QNAP bemutatja az egészségügynek szánt AI megoldásait és a QTS OS fejlesztéseit, valamint az új NAS rendszereket

2018 június 5., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. megnyitotta technológia bemutatótermét a Taipei Nemzetközi Kongresszusi Központban (TICC), a 201E konferenciateremben, hogy mélyreható élményt nyújtson a látogatóknak. Az új NAS modellekkel és megoldásokkal együtt a NAS-alapú gépi tanulási és AI alkalmazások az egészségügyi ellátásban is bemutatkoznak, hogy jól reprezentálják a QNAP elkötelezettségét az AI fejlesztések iránt. A közeljövőben bemutatkozó QTS 4.3.5 NAS operációs rendszer izgalmas fejlesztései is megtekinthetők.

QNAP AI megoldása az orvosi iparnak és a távolról történő egészségügyi ellátásnak

A QNAP egyaránt kínál szoftveres és hardveres erőforrásokat az AI számítástechnika és tárolás teljes körű kielégítésére, valamint bemutatja a szemészetben elért eredményeit. A „QuAI” csomagot futtató erőteljes QNAP NAS demonstrálja az AI számítástechnikai központként működő abszolút teljesítményt a gépi tanulási képességekkel, amelyek speciális szemészeti megbetegedések észlelésére készültek. Ez nemcsak javítja az orvosi diagnózist, hanem olyan lehetőségeket is teremt, amelyek segítséget nyújt az orvosi erőforrásokat nélkülöző szervezeteknek. A DICOM minden képét egy másik NAS-ra lehet menteni, amely az Orthancot mint képarchiváló és kommunikációs rendszert (PACS) működteti, ez pedig a betegségek kezelését és a távoli egészségügyi ellátást szolgálja.

QVR Pro videófelügyeleti megoldás intelligens eseménykezeléssel

A QVR Pro felügyeleti megoldás a NAS operációs rendszer mellett független környezetként működik. A rendszergazdák dedikált tárhelyet különíthetnek el a QVR Pro-nak, amely más NAS alkalmazások teljesítményét nem fogja befolyásolni. A felügyeleti menedzsmenthez optimalizált QVR Pro növelt használhatóságot és NAS funkcionalitást kínál, mint például a platformok közötti ügyfélfelügyelet és -kezelés, a CMS koncepciók, a failover képességek és a bővíthető tárhely. A hatékonyabb funkciók közé tartozik az átfogó kamerakezelés és támogatás, az intelligensebb eseménykezelés és az intelligens videoelemzés (IVA) az arcfelismeréshez.

Maximális NAS teljesítmény GPU-alapú számítógéppel és iSER gyorsítással

A hamarosan megjelenő TS-x77XU NAS sorozat rack-be szerelhető modelleket jelent a QNAP AMD Ryzen™ alapú NAS termékcsaládjában. A TS-x77XU kiemelkedő támogatást nyújt a grafikus kártyák számára az AI gépi tanulási feladatok nagyobb teljesítményének érdekében. A grafikus kártyák átvihetők a virtuális gépekre is, hogy nagyobb teljesítményt nyújtsanak. A virtualizációs alkalmazások vonatkozásában az iSCSI Extensions for RDMA (iSER) támogatása növeli a TS-x77XU NAS VMware® ESXi tároló adatátviteli teljesítményét, valamint csökkenti az ESXi kiszolgáló CPU terhelését. Az iSER jelentősen növelheti a teljesítményt, ami nélkülözhetetlen eszköz a növekevő virtualizációs alkalmazások optimalizálására.

A QTS 4.3.5: A forradalom a hálózatépítés és a tárolás területén

A QNAP folyamatosan bővülő 10GbE-képes NAS termékei, 10GbE kapcsoló és vezeték nélküli adapterek mellett a hamarosan bemutatkozó QTS 4.3.5 rendszerrel a QNAP növeli a hálózati és virtuális kapcsoló lehetőségeinek kiaknázását a fizikai és virtuális kapcsolatok vizuális megjelenítéséhez egy hálózati topológiai térkép segítségével, amely jelentősen megkönnyíti a kihívást jelentő hálózati menedzsmentet. A QNAP saját QBelt VPN protokollt fejlesztett ki, hogy segítse titkosítani az adatfolyamot, amikor érzékeny információkról van szó és csökkentik az adatszivárgás esélyét. A tárolási hatékonyság előrehaladása párhuzamos a nagysebességű hálózatépítéssel, az jelenlegi 10GbE követelményeknek megfelelően. Az SSD over-provisioning szolgáltatással, amely javítja az írási teljesítményt, így teljes mértékben kihasználja a 10GbE potenciált a rugalmas pillanatkép konfigurációkhoz, a QNAP NAS valóban egy teljes körű tároló és számítástechnikai megoldás.

Reflektorfényben az új termékek

  • TVS-951X: a nagy teljesítményű, kompakt méretű 9 lemezes NAS a Red Dot Award (2018) és a Computex d&I Award (2018) kiváló minőségű terméktervezés díjával tüntették ki. A 14 nm-es Intel® Kaby Lake 7. generációs Celeron® 3865U alacsony fogyasztású, kétmagos, 1,8 GHz-es processzorral, támogatja a 10GBASE-T kapcsolatot, a multimédia átkódolását és továbbítását, valamint a 4K HDMI kimenetet, mint egy igazi sokoldalú NAS megoldást.
  • TS-1635AX: nagy kapacitású és megfizethető 16 lemezes NAS, nagy teljesítményű Marvell® ARMADA® 8040 ARMv8 Cortex-A72 64 bites négymagos 1,6 GHz-es processzorral, két 10GbE SFP+ porttal, két M.2 2280 SATA SSD bővítőhellyel és további két PCIe Gen3 slotokkal. Támogatja a Linux virtualizációt, az SSD gyorsítótárazást, a Qtier 2.0-t és még számos üzleti alkalmazást.
  • TS-251B: gazdaságos, 2 lemezes NAS kifejezetten otthoni használatra lett tervezve, Intel® Celeron® J3355 kétmagos 2.0 GHz processzorral és PCIe bővítéssel, multimédiás átkódolással és streaminggel, valamint 4K HDMI kimenettel az optimális költséghatékonyságért.
  • TR-004: USB 3.0 Type-C hardveres RAID külső ház, amely akár négy SATA 6 Gb/s meghajtót is támogat, könnyen hordozható és plug-and-use kényelmet biztosít a QNAP NAS, Windows® és Mac® számítógépek számára – tökéletesen alkalmazható olyan felhasználásokhoz, melyek nagy kapacitást és RAID biztonságot igényelnek.

 

A bemutatóterem június 5-6. között kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható. A bemutatóterem június 7-től 8-ig a nyilvánosság számára is látogatható 9:30-tól 18:00-ig, az élő broadcast stúdióban még jobb interaktív élményt nyújt a látogatóknak.

Megosztás: