A Thermaltake bemutatta a Riing Quad 12/14 fekete és fehér hűtőventilátorokat, valamint a NeonMaker szoftvert

A Thermaltake bemutatta a Riing Quad 12/14 fekete és fehér hűtőventilátorokat, valamint a NeonMaker szoftvert

2020. január 22., Las Vegas, Nevada- A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, útjára indította az új Riing Quad hűtőventilátor sorozatot, az PC-konstrukciók esztétikájának kiemelésére. A Riing Quad fekete és fehér színben-, valamint 120 és 140 mm-es változatban kapható. A Riing Quad ventilátorok négy fényzónát tartalmaznak, összesen 54 egyedileg vezérelhető RGB LED-del megvilágítva, amelyek lenyűgöző látványt nyújtanak minden szögből. A Riing Quad RGB ventilátorokat a NeonMaker fényvezérlő szoftver és a TT RGB PLUS szoftver is támogatja, amelyek akár húsz ventilátor megvilágítását is képesek egyidejűleg támogatni.

A Thermaltake Riing Quad hűtőventilátorok főbb tulajdonságai:

Az első hűtőventilátor 4 világító gyűrűvel és 54 LED-del

A belső és külső gyűrűk kombinálásával – amelyekben összesen 54 LED található -, a Riing Quad részletes és színes világítási effektusokat képes biztosítani, amelyek bármilyen szögből lenyűgöznek. A speciálisan kialakított ventilátorlapát még erősebb áramlást tesz lehetővé, miközben a hidraulikus csapágy fenntartható és csendes működést biztosít.

A NeonMaker fényvezérlő szoftver

A NeonMaker egy új, fejlett megoldás a Riing Quad ventilátorok RGB vezérlésének szabályzására. A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testreszabják a LED-ek fényhatásait és további világítási lehetőségekhez férhessenek hozzá. A NeonMaker támogatja az összes TT RGB PLUS ventilátort a Riing Plus-tól, a Riing Trio-n át a legújabb Riing Quad-ig. A NeonMaker nemcsak különféle alapértelmezett effekteket kínál, hanem a felhasználók által szabályozható szín, effekt és világítási ciklusok tárházát is biztosítja.

Szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftver és alkalmazás
A Thermaltake TT RGB PLUS szoftver nemcsak a ventilátor teljesítményét figyeli, hanem a ventilátor sebességét is beállítja, ráadásul testreszabható világítási effektusokat kínál az új Riing Quad hűtőventilátorok számára.

TT AI hangvezérlés

A TT AI hangvezérlés teljes hangalapú irányítást biztosít a TT RGB PLUS termékek felett. „SyncALL, Say“Hello TT”.

Együttműködik az Amazon Alexa-val

Az összes Thermaltake TT RGB PLUS termék támogatja az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatást, lehetővé téve hangutasítások megadását az Alexa kompatibilis eszközök számára.

Együttműködik a Razer Chroma-val

A vadonatúj Thermaltake Riing Quad hűtőventilátorok csatlakoztathatóak a Razer Chroma ökoszisztémához. Telepítsd mind a TT RGB PLUS szoftvert, mind a Razer Synapse 3-at ahhoz, hogy szinkronizálhasd a játék- és RGB fényhatásokat a TT RGB PLUS folyadékhűtés rendszereken és gaming perifériákon! A Razer Chroma valóban magával ragadó élményt nyújt minden játékos számára!

Elérhetőség, garancia és árazás

Az Thermaltake Riing Quad hűtőventilátorok már megvásárolhatók a Thermaltake világszerte működő, hivatalos forgalmazói és kiskereskedelmi hálózatán keresztül. A gyártó a ventilátorok kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.  A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel

Megosztás: