A Thermaltake bemutatta az AH T600 teljes méretű toronyházat

A Thermaltake bemutatta az AH T600 teljes méretű toronyházat

 Játssz egy helikopter stílusú open frame házzal

2020. február 25., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, bemutatta az első helikopter ihlette tervezésüket – az AH T600 teljes méretű open frame toronyházat fekete és fehér változatban. A modellt egy erős, helikopter stílusú kialakítással tervezték. Az előlap felső részén három különálló, 3 mm-es edzett üvegpanel található, valamint szilárd acél szellőnyílások kerültek kialakításra a torony mindkét oldalán. Az I/O portok mellett az elülső panelen egy futurisztikus kialakítású bekapcsoló gomb található, amely felett az üreges, mézkúp alakú rácsok helyezkednek el a jobb szellőzés érdekében. Mindkét oldalon 5 mm-es edzett üvegből készült mozhatgató oldalpanel található, mellyel az AH T600 teljes méretű toronyház nemcsak extra légáramot és könnyebb hozzáférést tesz lehetővé, hanem vizuálisan is vonzóbbá válik. Támogatja a Pacific DP100-D5 Plus RGB folyadékhűtő lemezt, valamint szétszerelhető moduláris felépítésével biztosítja az felhasználók számára, hogy saját stílusuk szerint módosítsák a házat.

Az AH T600 főbb jellemzői:

Open frame acélkeret két 5 mm-es edzett üvegpanéllal

Az acélból és edzett üvegből készült AH T600 teljes méretű toronyház, három edzett üvegablakkal rendelkezik az előlap felső részén, lehetővé téve a felhasználók számára, betekintést nyerjenek a PC belsejébe. A továbbá a mozhatható oldalpaneleknek köszönhetően megmutathatják a belső komponenseiket is, a nyitott hátulsó kialakítás pedig bőséges módosítási lehetőséget kínál.

Praktikus I/O portok

Az AH T600 I/O portok tekintetében két USB 3.0-val, egy szabványos USB 2.0-val, egy C típusú csatlakozással, HD Audio-val, egy újraindító és egy bekapcsoló gombbal rendelkezik a stílusos és gyors hozzáférést érdekében. 

Támogatja a DIY folyadékhűtő megoldásokat

Az új ház támogatja a fejlett AIO/DIY folyadékhűtő alkatrészeket és bármilyen AIO megoldást képes befogadni. Akár egy 480 mm-es egyedi hűtőradiátor is elhelyezhető a ház elejében, a jobb oldal pedig támogatja 360 mm-es AIO konfigurációkat. A ház kialakításának köszönhetően a felhasználók gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek a leeresztő szelepekhez is anélkül, hogy a teljes számítógépet meg kellene dönteni a hűtőfolyadék eltávolításához.

Csúcskategóriás bővítési lehetőségek

Az AH T600 teljes méretű toronyház kiváló bővítési lehetőségeket kínál, így könnyedén megépítheted álmaid PC-jét. Támogatja az akár E-ATX szabványú alaplapokat, a 195 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 440 mm hosszú (pumpa nélkül) és 300 mm hosszú (pumpával) VGA függőleges és vízszintes elhelyezést, az akár 200 mm hosszúságú tápegységet és két 2,5 hüvelykes, illetve három 3,5 hüvelykes tárolóeszközöket is.​​​​​​​

Elérhetőség, garancia és árazás

A Thermaltake AH T600 teljes méretű toronyház 2020 első negyedévében válik elérhetővé a Thermaltake világszerte működő hivatalos kiskereskedelmi és disztribútori csatornái kínálatában. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.

Megosztás: