A Thermaltake elnyerte a „2019 Good Design Award” díjat

A Thermaltake elnyerte a „2019 Good Design Award” díjat

A kiválóságra törekvés a konkurencia fölé emel

2019 október 17., Tokió, Japán A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória-megoldások terén-, örömmel jelentette be, hogy elnyerte a 2019 Good Design Award díjat. A Thermaltake A500 alumínium és edzett üveg kiadású közepes toronyház átment az elsődleges és másodlagos szűréseken is, összesen pedig 4772 benevezett termék közül választották ki. A Thermaltake rendkívül hálás a 2019-es Good Design Award díj elnyeréséért és továbbra is törekedni fognak a tervezési, valamint innovációs munkálatok támogatására és előre mozdítására!

 Thermaltake A500 alumínium edzett üveg kiadású közepes toronyház

A Thermaltake A500 TG elegáns alumínium előlappal, két 4 mm-es edzett üveg oldapanellel rendelkezik, valamint két előre telepített 120 mm-es felül elhelyezkedő ventilátorral és egy 120 mm-es hátsó ventilátorral biztosítja az optimális szellőzést. A tápegység csatornájának fedele hozzájárul az átlátható és egyszerű kábelvezetéshez, valamint támogatja az ATX méretű alaplapokat is. A legmodernebb grafikus kártyákkal és a levegő/folyadék hűtési megoldásokkal felszerelt PC-hardverek befogadására, az A500 Alumínium TG-t azok számára tervezték, akiknek a kiemelkedő hűtőteljesítmény és a letisztult, ízléses formavilág a választási szempont.

Termékoldal: https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003338

Termékvideó: https://www.youtube.com/watch?v=DIkd-MObieA

 A Tt Design-ról

A Tt Design központ 2008-ban alakult Thermaltake Technology Co. Ltd., Ipari Tervezési Osztály néven, amely a márka arculatáért, a termékek tervezéséért, a csomagolások megtervezéséért és a marketing-, illetve vizuális kommunikációs projektek tervezéséért felelt. A tervezési tökéletességhez és a maradandó vásárlási élményhez való ragaszkodás a legjobb felhasználói élményt eredményezi. A több éves termékfejlesztési tapasztalatának köszönhetően a TT Design központ egy elhivatott és kreatív szakmai csapattá alakult. A feladatuk a legjobb terméktervek elkészítése és újabbnál-újabb kreatív ötletek kidolgozása, melyekkel tökéletes felhasználói élményt és hosszantartó környezeti fenntarthatóságot képesek biztosítani.

 A TT Design központban a legkiválóbb tervezőcsapat dolgozik kellemes munkakörnyezetben. A csapat a tervezés minden lépésében magabiztos. A legjobb tervezési munkák elkészítésére törekszünk, melyet a filozófiánk is tükröz: „Tervezz okosan, dolgozz okosan”.

 A TT Design központ ragaszkodik ahhoz, hogy a jó termékek legfontosabb eleme nem a mutatós küllemben, díszes funkciókban és a bonyolult beállítási lehetőségekben rejlik, hanem az elfogadó emberi környezetben. A legjobb felhasználói élmény kutatását követően a termékeink létrehozásának kiindulópontja a prémium alapok elkészítésében rejlik. A tervezéstől az innovatív laboratóriumi fejlesztésig, az esztétikát, a felhasználói felület kutató egységen át, a vizuális kommunikáció és a marketing szakmai tanácsadó csapatig bezárólag arra törekszünk, hogy tervezőasztalon lévő munkáinkat, élő műalkotásokká formáljuk át a felhasználók örömére.

Hivatalos weboldal: https://www.myttdesign.com/index.aspx?language=en-us

A Good Design Award-ról

A Good Design Award egy olyan mozgalom, amelynek célja az életünk és a társadalom gazdagítása a termékterveken keresztül. Már az 1957-es alapítástól az úgynevezett “G plecsni”-vel együtt asszociálták, amely a díj elnyerésének szimbóluma. A Good Design Award már elismert rengeteg különböző, már otthonunkat körülvevő tárgyat, beleértve az ipari termékeket, az építészetet, szoftvereket, rendszereket, szolgáltatásokat és egyéb más dolgokat. Függetlenül attól, hogy kézzelfogható, vagy immateriális jellegű dologról van szó, a Good Design Award a tervezését vizsgálja, értékeli és díjazza annak minőségét mindaddig, amíg bizonyos ötletek és célok megvalósítására készült. Manapság ebben az egyre összetettebb társadalomban a termékek tervezésével kapcsolatos elvárásaink a problémák elhárításával és az újabb témák felfedésével kapcsolatban folyamatosan növekszik. A vizsgálatokkal és a támogatás különböző módjaival a Good Design Award olyan szervezetek számára biztosít támogatást, akiknek sikerült azonosítani a tervezésben rejlő lehetőségeket, feltárták miket valósíthatnak meg egy jó tervvel, kibővítették a területeket, melyikre a formatervezés befolyással hat és egy olyan társadalom létrehozását szeretnék, ahol mindenki Gazdag és kreatív életet élhet.

Hivatalos weboldal: https://www.g-mark.org/about/?locale=en

Megosztás: