Az ASRock bemutatja a Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC videokártyát gamereknek

Az ASRock bemutatja a Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC videokártyát gamereknek

2018. november 26., Tajpej,Tajvan – Az ASRock vezető globális alaplapgyártó a legújabb csúcstechnológiájának köszönhetően ismételten bővíti a Phantom Gaming sorozatot, bemutatja a Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC grafikus kártyát.

A Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC az AMD legmodernebb Radeon RX 590 GPU-jával, FinFET 12 gyártástechnológiával és 8 GB 256 bites GDDR5 memóriával rendelkezik. A kártya két DisplayPort 1.4 csatlakozót, két HDMI 2.0b kimenetet és egy kétcsatornás DVI-D csatlakozót tartalmaz, illetve maximum 5 monitort támogat egyszerre.

Természetesen az ASRock Phantom Gaming vizuális megjelenést kapta meg; a design egységes az ASRock Z390 Phantom Gaming alaplapokkal, így nagyszerű látványt nyújt a játékosoknak.

„Az ASRock nagyon büszke arra, hogy bemutatja a Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC grafikus kártyát.” – mondta Chris Lee, az ASRock Global Marketing Associate alelnöke, majd hozzátette: „Kétségkívül gamerek számára terveztük. Határozottan úgy gondoljuk,hogy kiváló játékélményt nyújt.”

Most egy Radeon grafikuskártya promóciót is indítottunk az AMD-vel: 2019. február 9-ig az ASRock Phantom Gaming X Radeon RX590 OC grafikus kártyáit megvásárló ügyfelek három játékot is kapnak egy csomagban ingyenesen (összesen 180 USD értékben): TomClancy The Division® 2, Resident Evil® 2 és Devil May Cry® 5.

További információ: https://www.asrock.com/news/events/2018AMDRISEGAME/

Fejlett funkciók a verhetetlen teljesítmény eléréséhez

Mint OC grafikus kártya,1560 MHz-es GPU órajellel rendelkezik, ami magasabb, mint az AMD eredeti 1545 MHz-es GPU órajele, így nagyszerű játékelérést nyújt.

A Phantom Gaming X RadeonRX590 8G OC grafikus kártya számos egyedi funkcióval rendelkezik: a 3-fázisú ventilátor 23% -kal magasabb légáramot biztosít a jobb hőhatás érdekében és a dupla golyóscsapágyak segítségével 30-40% -kal javul az élettartam a hagyományos ventilátorokhoz képest. Az XXL alumínium ötvözet hűtőborda és hőcsöves kialakítás jobb hőátadást garantál. A stílusos fém hátlap teszi a grafikuskártyát divatossá és masszívvá. A 0dB Silent Cooling technológia által a ventilátor teljesen leáll a könnyű munkaterhelés alatt, így nincs zaj. A Phantom Gaming Tweak az egyszerű használat mellett azonnali teljesítménynövekedést és intelligens ventilátorsebesség-szabályozást biztosít  a felhasználóknak a nagy teljesítmény és a rugalmasság érdekében.

Gamarek számára tervezve

A Phantom Gaming X RadeonRX590 8G OC grafikus kártya az elvárható gaming tulajdonságokat és szolgáltatásokat kínálja a játékosok számára: kiváló teljesítmény, vonzó vizuális hatás és szilárd, megbízható konstrukció, illetve egységes kinézet az ASRock Phantom Gaming sorozat tagjaival. Ez egy kétségkívül nagy teljesítményű grafikus kártya, amelyet a játékosoknak terveztek.

Megosztás: