Az XPG bemutatja legújabb termékeit

Az XPG bemutatja legújabb termékeit

2019. szeptember 10., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil tartozékok vezető gyártója örömmel jelentette be a legújabb XPG gaming perifériák megjelenését.

XPG PRECOG headset

Az XPG PRECOG headset a világ első hibrid elektrosztatikus, dupla-hangszórós gaming fejhallgatója. A legjobb hangélmény biztosításához tervezték, a kiváló frekvenciatartománynak köszönhetően pedig a gamerek elmerülhetnek a magával ragadó hangzásban. Ezenfelül a headset 3 audió móddal rendelkezik (FPS, virtuális 7.1 térhatás, és zene) ezzel optimalizált hangzást kínálva a különböző alkalmazásokhoz, az ENC (környezeti zajcsökkentés) technológia által pedig a gamerek tisztán és érthetően kommunikálhatnak csapattársaikkal külső zaj jelenléte mellett is. Az XPG PRECOG headset már elérhető $199.99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.

XPG SUMMONER billentyűzet 

Három elérhető Cherry MX (Red, Blue, Silver) kapcsolóval, az XPG SUMMONER billentyűzet a sokoldalú és érzékelhető visszajelzésre lett tervezve, így biztosítva a gamerek számára a legjobb játékélményt. A hosszútávú kényelem érdekében a billentyűzet egy ergonomikus csuklótámasszal is rendelkezik. Az XPG SUMMONER billentyűzet CHERRY Red, Blue és Silver kapcsolókkal már elérhető $139,99, $129,99 és $139,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.

XPG BATTLEGROUND egérpadok 

A sima felületű, karc- és cseppálló CORDURA® szövetből készült, nagyméretű  XPG BATTLEGROUND XL és BATTLEGROUND XL PRIME egérpadok a legjobb alátétek játékokhoz, amelyek már elérhetőek $39,99 és $54,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.

XPG INVADER, XPG BATTLECRUISER számítógépházak 

Az XPG INVADER és BATTLECRUISER számítógépházak ARGB vezérlőkkel és mágnes-záras előlapi panellel rendelkeznek az egyszerű, szerszámot nem igénylő építéshez és karbantartáshoz. Az XPG INVADER és az XPG BATTLECRUISER gépház már elérhető $79.99 és $179.99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.

Megosztás: