Bemutatkozott a TK5 RGB gaming billentyűzet, a TM5 RGB és a TM5 RGB vezeték nélküli gaming egér

Bemutatkozott a TK5 RGB gaming billentyűzet, a TM5 RGB és a TM5 RGB vezeték nélküli gaming egér

2020. február 20., Tajpej, Tajvan– A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, bejelentette a TK5 RGB gaming billentyűzet, a TM5 RGB és a TM5 RGB vezeték nélküli egér érkezését, amelyek az ultramodern tervezésüknek köszönhetően felveszik a versenyt a legnagyobb kihívásokkal szemben is.

TK5 RGB gaming billentyűzet modernizált fedőlapja prémium minőségű alumíniumból készült, a kapcsolók pedig megemelt, nyílt kialakítással lettek elhelyezve, hogy a rések közé kerülő port könnyedén kitakaríthassuk. A billentyűzet egyik kiemelkedő tulajdonsága a 360 fokos alsó világítás, amely a felhasználók számára teljesen új élményt nyújt. A külön multimédiás gombok mellett egy fémgörgő is található a hangerő egyszerű szabályzásához, rendelkezik audio és USB portokkal, valamint a levehető mágneses csuklótámasz szintetikus bőrből készült a legjobb funkcionalitás és kényelem érdekében. A billentyűzet továbbá 16,8 millió színt támogató RGB világítással rendelkezik, amely 13 dinamikus fényhatást is biztosít. A fényhatások, a makrók és az egyéb beállítások egyszerűen testre szabhatók az iTAKE motor szoftver segítségével, valamint a felhasználók szinkronizálják a fényhatásokat a TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel. A billentyűzet a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatással is együttműködik a még kiválóbb személyre szabás érdekében. Az 50 millió billentyűleütést is kibíró Cherry MX kapcsolókkal szerelt a TK5 RGB Gaming Keyboard célja az, hogy a lehető legtartósabb, legpontosabb és legmegfelelőbb visszajelzést nyújtsa a felhasználók számára. Egyaránt elérhető MX Speed Silver és MX Blue kapcsolókkal.

TM5 RGB vezeték nélküli egér támogatja a 2,4 GHz-es vezeték nélküli átvitelt, ezzel erős vezeték nélküli jelet biztosítva a zavartalan játékhoz. Támogatja a Bluetooth 5.0 és az USB vezetékes kapcsolatot is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy igényeik szerint játszhassanak. A szimmetrikus kialakítású gaming egér mind a jobb, mind a balkezes játékosoknak megfelelő választás lehet. A nagy teljesítményű pixart PMW-3335 optikai szenzorral akár 16000 DPI sebességgel is képes működni, amely kiváló mozgáskövetést tesz lehetővé számos felületen. Az akár 50 millió kattintást kibíró OMRON kapcsolókkal, az ARM alapú 32 bites MCU-val, és az 1M flash memóriával az egér kifejezetten a hardcore játékosoknak készült. Ezenfelül támogatja a 16,8 millió színű RGB világítást két különálló zónában is; a fényhatások, a makrók és az egyéb beállítások egyszerűen testre szabhatók az iTAKE motor szoftver segítségével; valamint a felhasználók szinkronizálják a fényhatásokat a TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel. Ezenkívül támogatja a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatást a még jobb személyre szabás érdekében.

TM5 RGB egér egy szimmetrikus gaming egér, amelyet úgy terveztek, hogy mind a jobb, mind pedig a balkezes játékosok egyaránt használhassák. Nagy teljesítményű pixart PMW-3389 optikai szenzorral rendelkezik, amelynek az érzékenysége menet közben is állítható 100 és 16000 DPI között. Az akár 50 millió kattintást kibíró OMRON kapcsolókkal, az ARM alapú 32 bites MCU-val, és a 64Kb flash memóriával az egér a hardcore játékosok igényeire lett szabva. A külső felület fejlett matt bevonatot kapott, alul pedig nagy méretű teflon érintőlábakkal rendelkezik, amelyek tökéletes kényelmet, tartósságot és könnyű csúszást biztosítanak. Ezenfelül támogatja a 16,8 millió színű RGB világítást három különálló zónán is, beleértve a 360 fokos alsó megvilágítást; a fényhatások, a makrók és az egyéb beállítások egyszerűen testre szabhatók az iTAKE motor szoftver segítségével; ahol a világítás egyszerűen szinkronizálható a TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel. Ezenkívül támogatja a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatást a még kiválóbb személyre szabás érdekében.​​​​​​​

Elérhetőség, garancia és árazás

A TK5 RGB gaming billentyűzet, a TM5 RGB és a TM5 RGB vezeték nélküli egerek 2020 első negyedévben lesznek elérhetők a TT Premium online áruházban és a hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazó csatornák kínálatában. A gyártó a gaming perifériák 2 éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.  A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel

Megosztás: