TFK Csabi

TFK Csabi

Kiscsikó koromban Dyna  Blasteren (Bomberman) nevelkedtem, majd jöttek a kötelező nagy nevek, mint a Lion King és az Aladdin. 🙂 Később rátértem az FPS vonalra a Delta Force személyében, persze az ,,értelmetlen öldöklés” mellet mindig jólesett egy kis agymozgató stratégia is (Commandos), vagy az egyik abszolút favorit, a Heroes of Might and Magic III. (Körökre osztott stratégia).

Igyekeztem minden stílusban, minden fronton képviseltetni magamat, de amiben biztos voltam, hogy csapatban az erő és ehhez híven inkább olyan neveket részesítettem előnyben, ahol lehetőség volt a többjátékos módra.

A Call of Duty II eljövetelével kapott el igazán a gamerláz, majd folytatódott a World of Warcrafttel. Nem sok ,,Played Time”-om van bennük…CSAK AZ ÖSSZES! 😀
Viszont ahogy benőtt a fejem lágya, rájöttem, hogy érdekel a tech világa (már a P4-es gépemet is ,,bevizeztem”), így egyértelmű volt, hogy ezen az ágon fogok továbbtanulni.

Lehetőségeimhez mérten szeretnék minőségi kontentet előállítani, átadni a tapasztalataimat, ezért is hoztam létre ezt a csatornát.

Megosztás: