Megérkezett az ASRock X399 Phantom Gaming 6! Kifejezetten az AMD Ryzen™ Threadripper™ X processzorokhoz készült

Megérkezett az ASRock X399 Phantom Gaming 6! Kifejezetten az AMD Ryzen™ Threadripper™ X processzorokhoz készült

2018. november 28.; Tajpej, Tajvan -A vezető globális alaplapgyártó, az ASRock, bemutatta az X399 Phantom Gaming 6-ot, amely az AMD Ryzen™ Threadrippper™ (Socket TR4) processzorokhoz készült népszerű Phantom Gaming sorozatának legújabb tagja. Az ASRock X399 Phantom Gaming 6 kombinálja a prémium komponenseket, a nagy teljesítményű gamer-centrikus szolgáltatásokat és a feltűnő, kihívó formatervezést, így kiváló ár-érték arányú alaplap az AMD Ryzen™ Threadripper™ X sorozatú processzorokhoz, a játékosok pedig biztosak lehetnek abban, hominden csatát megfognak nyerni.

Phantom Gaming 2.5Gbps Ethernet

A leggyorsabb, alacsony késleltetésű hálózatok használata kulcsfontosságú a győzelemhez minden játéknál, ami az intelligens Phantom Gaming 2.5Gbps-es Ethernet kapcsolatot minden gamernek kötelező hardverré teszi. A szabványos Gigabites Ethernet teljesítményének 2,5-szeresére képes, az egyre modernebb otthoni hálózatokhoz, streameléshez, tartalom előállításhoz, vagy online játékok igényei szerint készült, miközben továbbra is használni tudjuk a már meglévő kábeleinket. Az ASRock Phantom Gaming hálózati szoftvere olyan intelligenciát biztosít, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan felgyorsítsa a kritikus játék-hálózati forgalmat a többi adat előtt, biztosítva az akadásmentes játék teljesítményét,amely a gamerek számára jelentős versenyelőnyt biztosít.

Mivel az M.2 NVMe SSD-k egyre vonzóbbá válnak a megfizethetőségük, kapacitásuk és teljesítményük révén, az X399 Phantom Gaming 6 három Ultra M.2 csatlakozót és egy teljes hosszúságú,22110 (110 mm) slotot kínál hűtőbordával, így a nagy teljesítményű M .2 Az SSD-k mindig teljes kapacitással működhetnek teljesítménycsökkenés nélkül,ugyanakkor megőrzik a hosszú távon a komponens élettartamát.

Gamereknek, rajongóknak és nagy teljesítményű felhasználóknak

Az X399 Phantom Gaming 6 célja,hogy megfeleljen a profi gamereknek, akik a legjobb ár-érték arányú terméket keresik. A Polychrome SYNC színes RGB LED világítás mind a 3-pólusú egyedileg vezérelhető RGB fényeket, mind a hagyományos 4 tűs RGB LED csatlakozókat kezeli, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az RGB csíkok közvetlenül, az alaplapra történő csatlakoztatását, és a hozzá biztosított alkalmazással szinkronizálhatják világítási rendszereiket.

A bőséges USB portok között két USB3.1 Gen 2 (A és C típusú) port biztosítja a leggyorsabb csatlakoztatást, a valóban magával ragadó Creative Sound Blaster Cinema 5 hangja soha nem hallott mértékű, realisztikus audió, és kiváló akusztikai élményt nyújt, így az ASRockX399 A Phantom Gaming 6 a legjobb, általánosan is felhasználható alaplap az AMDRyzen™ Threadripper™ X sorozatú processzorokhoz, melyet a gamerek, a teljesítményorientált felhasználók, valamint az ésszerű megoldásokat keresőknek is szívesen ajánlunk.

További információért kérjük, látogasd meg: https://www.asrock.com/mb/AMD/X399Phantom Gaming 6/index.asp

 

Megosztás: