Megjelent az ADATA AI hangalapú fordítókészülék

Megjelent az ADATA AI hangalapú fordítókészülék

2019. szeptember 12., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel mutatja be az ADATA TC500 AI hangalapú fordítóeszközét. A több, mint 100 nyelvet támogató, kompakt, valamint könnyű formatervezéssel és eSIM támogatással rendelkező TC500 kiváló az olyan utazók számára, akik nagyobb biztonságban szeretnék körbejárni a világot.

A TC500 azért készült el, hogy segítse a felhasználókat az aggodalommentes világ körüli utazásban. A több, mint 100 nyelvet támogató, és 20 fordítási motorral dolgozó eszköz a világ több pontján elérhető szerverhozzáférésével olyan utazási élményt kínál a turisták és üzleti utazók számára, amiben eddig még nem volt részük. A felhasználóknak egyetlen gombnyomásra van szükségük, hogy zökkenőmentesen lefordíthassák beszélgetéseiket. A zajszűrő technológiának köszönhetően pedig a TC500 szűri a fordítási hibákat okozó környezeti zajt és kristálytisztán képes hallani a felhasználókat, akár 2 méter távolságból is.

A 3,1 hüvelykes kijelzővel és az ultrakönnyű, 115 grammos kialakításával a TC500 könnyedén hordozható akár a táskában, vagy zsebben is. A 2200 mAh-es akkumulátornak köszönhetően pedig megfelel a felhasználók igényeinek is. Az utazás közbeni csatlakozáshoz a felhasználóknak nem kell a SIM kártyájára vagy WiFi-re hagyatkozniuk, ugyanis az eSIM segítségével fizikai SIM kártya nélkül csatlakozhatunk a hálózatra anélkül, hogy más vezeték nélküli hálózatára kellene támaszkodni. Ezenfelül a TC500 akár hordozható hotspotként is használható, amely egyszerre akár öt eszköz számára is képes kapcsolatot biztosítani.

A TC500 vásárlását követően a felhasználók 2 éves globális eSIM hálózati hozzáférést kapnak (kizárólag fordítás funkcióhoz), amely akár $3000 USD megtakarítást jelenthet számukra.

A TC500 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com weboldalon.

Megosztás: