fbpx

A TFK Csapata

TFK Csabi

TFK Csabi

Kiscsikó koromban Dyna  Blasteren (Bomberman) nevelkedtem, majd jöttek a kötelező nagy nevek, mint a Lion King és az Aladdin. 🙂 Később rátértem az FPS vonalra a Delta Force személyében, persze az ,,értelmetlen öldöklés” mellet mindig jólesett egy kis agymozgató stratégia is (Commandos), vagy az egyik abszolút favorit, a Heroes of Might and Magic III. (Körökre osztott stratégia).

Igyekeztem minden stílusban, minden fronton képviseltetni magamat, de amiben biztos voltam, hogy csapatban az erő és ehhez híven inkább olyan neveket részesítettem előnyben, ahol lehetőség volt a többjátékos módra.

A Call of Duty II eljövetelével kapott el igazán a gamerláz, majd folytatódott a World of Warcrafttel. Nem sok ,,Played Time”-om van bennük…CSAK AZ ÖSSZES! 😀
Viszont ahogy benőtt a fejem lágya, rájöttem, hogy érdekel a tech világa (már a P4-es gépemet is ,,bevizeztem”), így egyértelmű volt, hogy ezen az ágon fogok továbbtanulni.

Lehetőségeimhez mérten szeretnék minőségi kontentet előállítani, átadni a tapasztalataimat, ezért is hoztam létre ezt a csatornát.

TFK Bálint

TFK Bálint

Gamer fertőzésem valamikor a kétezres évek elején szedtem össze leginkább Quake III, MOHAA majd évekig tartó COD, COD2 játékokkal. Manapság leginkább ami megmozgat játékok terén az a GTA V RP, WOW és néha 1-1 CS:GO ha nem égek ki teljesen 2 MM meccs után.

Ezzel egy időben fogott meg a tech iránti szeretet is, így tanulmányaimat és jelenlegi munkavégezésemet is az számítástechnika világában töltöm.  Ebből az elhivatottságból igyekszem némi tartalmat átadni videóinkon keresztül NekTech is.

Korábbi munkáltatóm révén kerültem az egyedi vízhűtés és modding vérkeringésébe, amit a mai napig szívesen űzök saját magam és követőink szórakoztatására.