Tapasztald meg a mesh WiFi szabadságát az új Nighthawk Pro Gaming rendszerrel

Tapasztald meg a mesh WiFi szabadságát az új Nighthawk Pro Gaming rendszerrel

Még sosem volt ilyen egyszerű fejlődni a játékban, miközben az otthoni WiFi lefedettsége is javul

2019. július 25., SAN JOSE, Kalifornia — A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), az online játékélmény fejlődését segítő hálózati eszközök vezető gyártója bejelentette az első Nighthawk® Pro Gaming Mesh WiFi rendszer (XRM570) elérhetőségét. A gamerek mindenhol átélhetik a játék- és streamelés határtalan szabadságát, köszönhetően az erős, háromsávos mesh technológiának és a korszerű DumaOS gaming szoftverrel rendelkező routernek, amelyek együttesen a válaszidő és a késleltetés csökkentését, valamint az online játékélmény javítását eredményezik. Emellett teljes sávszélességen élvezheted a villámgyors WiFi sebességét az egész lakásban.
 
A Nighthawk® Pro Gaming Mesh WiFi rendszer (XRM570) két eszközből áll, a Nighthawk Mesh EX7700 háromsávos WiFi jelerősítőből és a Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi routerből, amik az előre párosításnak és a gyors beállításnak köszönhetően akár azonnal teljes vezeték nélküli lefedettséggel biztosít az egész otthonodban.
 
A Nighthawk Mesh Extender gyorsbeállításai lehetővé teszik, hogy egyszerűen csatlakoztasd és máris átélheted az egész otthonodat lefedő zökkenőmentes WiFi hálózat nyújtotta előnyöket egyetlen hálózatnév alatt. A háromsávos mesh jelerősítő gyorsabb vezeték nélküli sebességet tesz lehetővé, mint a hagyományos jelnövelők a dedikált hátsó csatornának és a Smart Roaming szolgáltatásnak köszönhetően. A Smart Roaming intelligens csatlakozást biztosít a mobileszközök számára az azonnali WiFi eléréshez, így problémamentesen nézheted a 4K-s videó streamet, vagy akár a helyiségek közötti váltás közben is böngészhetsz az interneten.
 
Az XRM570 rendszerben található kétsávos WiFi  routerben egy kétmagos 1,7 GHz-es processzor található, amely tökéletes a játékokhoz és HD streameléshez is. Ráadásul a díjnyertes NPG DumaOS Gaming Dashboard szolgáltatást is magába foglalja, amely lehetővé teszi olyan funkciók használatát, mint a Geo Filtering, a hibrid VPN, QoS (Quality of Service) és a hálózatfigyelés. A teljes Nighthawk Pro Gaming sorozat az online játékok késleltetésének csökkentésére lett tervezve. Emellett a sávszélesség-elosztással a hálózati torlódás megszüntetését és az adatkapcsolat védelmét is biztosítják a beépített VPN-nek köszönhetően.
 
„A gamerek világszerte megtapasztalhatják a díjnyertes Nighthawk Pro Gaming Routerek előnyeit. Mostantól a felhasználóknak nem kell választaniuk a teljes hálózati lefedettség és a játékspecifikus funkciók között” nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékek alelnöke. „Az új Nighthawk Pro Gaming Mesh WiFi rendszer megoldja a modern háztartások hálózati problémáit, miközben a gamerek igényeinek is eleget tesznek, így a család minden tagja boldogan csatlakozhat.”
 
Az Nighthawk Mesh csomag kiváló választás az olyan nagyobb otthonnal rendelkező felhasználók számára is, ahol rengeteg készülék csatlakozik a hálózatra. A router és a jelerősítő vezetékes csatlakozó pontjai pedig ott használhatóak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Legyen szó a hálószobában található konzolról, vagy éppen a második emeleten lévő gaming PC-ről, a mesh jelerősítőnek és az Ethernet csatlakozásnak köszönhetően mindkét eszközön biztosított a vezetékes internetkapcsolat. A DumaOS pedig teljes hozzáférést biztosít egy saját gaming hálózat kialakításához is.
 
A Nighthawk Pro Gaming Mesh WiFi rendszer az ingyenes Nighthawk alkalmazással vezérelhető, továbbá megbízható vezeték nélküli internet-hozzáférést  biztosít az egész otthonodban és akár 100%-kal gyorsabb WiFi sebesség érhető el, a hagyományos bővítőkhöz képest. Az XRM570 kompatibilis a legnépszerűbb gaming rendszerekkel, beleértve a PC-t, az Xbox®-ot, PlayStation®-t, Nintendo® Switch-et, és egyéb mást is.
 
Árak és elérhetőség
Az XRM570 Nighthawk® Pro Gaming WiFi Router & Mesh WiFi rendszer már elérhető a NETGEAR.com-on, illetve a kereskedelmi és viszonteladói partnereinél, e-kereskedelmi oldalakon, és jelentősebb kiskereskedőknél $399.99 (USD) ajánlott fogyasztói áron.
Tudj meg többet a NETGEAR XRM570-ről az alábbi oldalon:
https://www.netgear.com/gaming/xrm570/
Megosztás: