Thermaltake márkák a CES 2019-en – Thermaltake ‧ Tt eSPORTS ‧ LUXA2 SyncALL ‧ Mondd „Hello TT”

Thermaltake márkák a CES 2019-en –  Thermaltake ‧ Tt eSPORTS ‧ LUXA2 SyncALL  ‧ Mondd „Hello TT”

2018. december 31., Las Vegas, Egyesült Államok – A Thermaltake bemutatja a legújabb technológiai fejlesztéseket a Thermaltake CES 2019 kiállításon, amit a Venetian Hotel 2402 Veronese lakosztályában tekinthetők meg január 8-tól (kedd) 11-ig (péntek). Ebben az évben a Thermaltake a szoftverfejlesztésre és az új termékcsaládokra összpontosított. Ezek a SyncALL, Mondd „Hello TT”, az AI (Artificial Intelligence) és a Sync technológia beépítését jelenti a TT RGB PLUS ökoszisztémába. Szinkronizáld és aktiváld az összes TT RGB PLUS terméket hangvezérléssel, csak mondd „Hello TT”. A TT RGB PLUS család új partnerei a ViewSonic és a Team Group Gaming Monitorok. A Thermaltake 20. évfordulóját a Level 20 termékcsalád bemutatásával ünnepeltük meg, beleértve a PC házakat, a battle station gaming asztalt és a cherry switch gaming billentyűzetet is. A Thermaltake megkapja a 2019-es CES Innovációs Díjat a Level 20 Gaming háza esetében. Végül, a világhírű modderek – Stuart Tonks, Marc Molella, Erik Bergwest és Stefan Ulrich is jelen lesznek a casemod művészeti alkotásaikkal. A leginnovatívabb játék, PC modding és DIY élmény érdekében kérjük, csatlakozz hozzánk a Thermaltake CES 2019-en!

További információ CES 2019-en jelölt Thermalatake termékekről:

https://ces.thermaltake.com/2019/

Szeretettel várunk a Thermaltake CES 2019-re. Kérünk, regisztrálj online január 2-ig:

https://ces.thermaltake.com/2019/rsvp/

 Thermaltake – 20 évnyi innováció megünneplése

A legendás Level 20 család a helyszínen fog megjelenni. A kiállításon a 2019-es CES Innovációs Díj nyertese a Level 20, Level 20 GT RGB Plus, Level 20 GT ARGB, Level 20 XT, Level 20 VT, and Level 20 MT ARGB házak lesznek. A ViewSonic és a Team Group játékmonitorok a TT RGB PLUS ökoszisztéma legújabb tagjai; beleértve a Razer Chroma Lighting és az Amazon Alexa alkalmazásokat is. Megjelenik a Toughpower iRGB PLUS Gold széria, egy erős, intelligens és csúcstechnológiás zöld tápegység. Megjelennek a hűtő termékek, mint a Riing Trio, a Riing Duo, a Pacific R1 Plus DDR4 memória világító készlet, a Pacific C240/360 LCS készlet és a P20/C20 hűtőfolyadék sorozat.

Thermaltake Gaming – A következő szintű játék

Lépj be új játékok világába, és próbáld ki a prémium játékélményt az új Thermaltake Gaming LEVEL 20 RGB játékperifériákkal. A 2019-es CES-en bemutatjuk a lenyűgöző Level 20 RGB gaming billentyűzetet – ami egy speciális Razer kiadással rendelkezik, általa pedig a jövőben érezhetjük magunkat – a Level 20 RGB gaming egér és egérpad debütálásával együtt. A Thermaltake Gaming célja az is, hogy egy új szintre emelje a játékélményt a Level 20 RGB és a Level 20 GT BattleStation Gaming asztal megérkezésével, illetve új színekkel bővítse a Thermaltake Real Leather Edition sorozat professzionális játékszéket. A CES 2019 a Tt eSPORTS klasszikusokat is magában foglalja, mint például a Neptune Elite RGB és a Neptune PRO gaming billentyűzet, a SHOCK PRO RGB 7.1 gaming headset és az új Black X RGB gaming egér.

Thermaltake Mobile LUXA2 – Díjnyertes mobil megoldások

A LUXA2, a powerbank, hang és tartó megoldások piacvezető márkája, örömmel jelenti be a CES 2019-ben való részvétlét. A LUXA2 bemutatja a kiválasztott termékeket a díjnyertes és ikonikus teljesítmény kategóriákból, ahol a látogatók először láthatják a legújabb EnerG Bar Power Adapter termékcsaládot, amely kompatibilis a piacon rendelkezésre álló laptopok többségével, így megfelelve az energiaellátási igényeknek.

 

Megosztás: