Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 világító memória modul készlet

Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 világító memória modul készlet

“Tűnj ki a tömegből”

2018. December 20., Tajpej, Tajvan  –  A Thermaltake bemutatta a Pacific R1 Plus DDR4 világító memória modul takarót, amely egyszerű megoldást kínál azok LED világításának utólagos felszerelésére. Az RGB memória modul támogatja a 4 DIMM modulos alaplapokat, a 36 darab külön vezérelhető LED-nek köszönhetően pedig 16,8 millió szín közül választhatunk, amit a Thermaltake szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverrel vezérelhetünk, illetve szinkronizálhatjuk az ASUS, GIGABYTE, MSI, AsRock 5V alaplap RGB szoftverével egyaránt. A felhasználóbarát mérnöki kivitelezéssel az R1- könnyedén illeszkedik a DIMM konzolra, anélkül, hogy mind a négy RAM-ot be kellene helyzeni, így egyszerűen élvezhetjük az RGB effekteket. Kompatibilis a legtöbb generációs memória modullal, ami megtalálható a piacon, beleértve a DDR4, DDR3 és DDR2 szabványokat is. A Pacific R1 Plus DDR4 memória modul készlettel könnyedén érdekessé varázsolhatod a hagyományos memóriáidat.

Elérhetőség, garancia,kompatibilitás és árazás 

A Thermaltake Pacific R1 Plus már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 kit kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.

További információ a Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Memory Lighting Kit-ről: https://www.thermaltake.com/Cooler/Liquid_Cooler_/Others/C_00003373/Pacific_R1_Plus_DDR4_Memory_Lighting_Kit/design.htm

Megvásárolható: 

TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/product/cl-o020-pl00sw-a/

Megosztás: