Hydro G Pro sorozat továbbfejlesztett biztonsággal, hatékonysággal és teljesítménnyel

Hydro G Pro sorozat továbbfejlesztett biztonsággal, hatékonysággal és teljesítménnyel

2019. szeptember 20., Tajpej, Tajvan – Az FSP, a világ egyik vezető tápegységgyártója, bejelentette az új Hydro G Pro teljesen moduláris tápegység sorozatot, amely a szalagkábelezésnek köszönhetően egyszerű beépítést tesznek lehetővé egy tiszta rendszer megalkotása érdekében. A folyadékcsapágyas (FDB) ventilátor és a japán E-kondenzátorok együttesen biztosítják a magas megbízhatóságot és az alacsony zajt.

A sorozat korábbi generációinak sikereire építve, az új Hydro G Pro PSU-k mostantól jelentősen javított biztonságot kínálnak az IEC62368 tanúsítványnak köszönhetően egy jóval kompaktabb méretben, valamint a kapcsolható Eco üzemmód segítségével minimalizálják a zajterhelést. A Hydro G Pro sorozat jelenleg 850 W-os és 1000 W-os változatban elérhető.

Könnyű telepítés a moduláris szalagkábelekkel

A moduláris kialakítás a vékony szalagkábelezéssel megkönnyíti a tápegység beszerelését, csökkenti a kábelek rendezetlenségét és javítja a légáramlást. A moduláris csatlakozók a felhasználók számára nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé a kábelek gyors mozgatásához.

Megbízható teljesítmény

A 100% japán elektrolit kondenzátorok megbízható energiát és hosszú élettartamot biztosítanak, úgy, ahogy a nagyteljesítményű alakkövető bevonat is megvédi a tápegységet és komponenseit a portól a, a párától, a foltoktól és a zord környezeti hatásoktól. A Hydro G Pro sorozat tagjai 95%-os relatív páratartalom mellett is tökéletesen működtek a tesztelések során.

Az innovatív hőeloszlási formavezetés elvezeti a megkötött hőt a tápegység alján található hőszigetelő padon keresztül, így az egész külső borítás hűtőbordaként funkcionál, ezzel hűvösen tartva a tápegység alkatrészeit. A 80 Plus® Gold minosítés továbbá biztosítja a felhasználókat arról, hogy a PSU kevesebb hőt termel és kisebb energiaveszteséggel dolgozik. Ezenfelül az 5 V-os készenléti áramkör stabil 2,5A-es kimenetet biztosít a magas hatékonysággal.

Intelligens ventilátorvezérlő áramkör biztosítja a nyugodt munkakörnyezetet 0dBA-es működés mellett, az Eco kapcsoló pedig lehetővé teszi a felhasználók számára a ventilátor nélküli funkció bekapcsolását – ezzel a megbízható, alacsony zajszintű FDB ventilátort kikapcsolva tartva egészen addig, amíg a tápegység terhelése meg nem haladja a 30%-ot.

A HYDRO G Pro sorozat legfontosabb jellemzői:

  • Megfelel a legújabb ATX12V V2.52 specifikációnak
  • Átlagos terhelés esetén a hatékonyság ≧ 90%
  • Intelligens ventilátorvezérlés
  • Csendes és tartós 120 mm-es FDB ventilátor
  • Szalagkábeles kialakítás a lelkes építőknek
  • Erős +12 V-os singel rail kivitel
  • 100% japán elektrolit kondenzátorok
  • Készen áll a legújabb Intel processzorok fogadására
  • Nagyteljesítményű alakkövető bevonatok a környezeti hatások ellen
  • Teljes védelem: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP
További információért látogass el a termékek weboldalára

Megosztás: