Az XPG SX8200 hivatalosan is az egyik legjobb SSD a piacon

Az XPG SX8200 hivatalosan is az egyik legjobb SSD a piacon

A Tom’s Hardware nagyra értékelte az SX8200 terhelhetőségét és teljesítményét

2018. június 4., Tajpej, Tajvan – Az ADATA XPG SX8200 M.2 2280 SSD az egyik vezető tech média, a Tom’s Hardware szerint az egyik legjobb SSD a piacon. Tízből kilenc pontot kapott, a tesztelés során az SSD nagy munkaterhelés közbeni viselkedését, a hűtőbordát és az árat is nézték, ezek alapján kapta meg az „Editor’s Choice” díjat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az XPG SX8200-et a világ egyik legelismertebb online technológiai oldala „Editor’s Choice” díjjal tüntette ki – nyilatkozta Chris Kuo, az ADATA America marketing igazgatója, valamint hozzátette: „Természetesen a kitüntetés nagy örömünkre szolgál, bár nem vagyunk meglepődve az elért sikeren, hiszen az ADATA és az XPG mindig arra törekedtek, hogy olyan SSD-ket kínáljanak, amelyek kiváló megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak mérsékelt áron.

Az SX8200 M.2 2280 SSD az ADATA leggyorsabb SSD-je, amelyet PC-rajongóknak, gamereknek és overclockereknek terveztek. A PCIe Gen3x4 interfész használatával tartósan elérhető a csúcs olvasási és írási sebességet, mely 3200 MB, illetve 1700MB másodpercenként. Az NVMe 1.3 támogatásával az SX8200 véletlenszerű olvasási és írási teljesítménye is kiváló, valamint multitasking képességeket is biztosít. Az SLC caching, a DRAM gyorsítótár és az LDPC ECC technológia nagy sebességet és adatintegritást nyújt még a nagy igénybevételű folyamatoknál is, mint az intenzív játék, renderelés és túlhúzás.

Az XPG-ről
Az Xtreme Performance Gear, vagy más néven XPG, nagyteljesítményű és különleges dizájnú, az ADATA gamereknek és overclockereknek szánt termékcsaládja. Az XPG csapat tagja játékosok és tuningolók és sok időt fektetnek a csapatépítésre. Az XPG termékek még az ADATA A+ tesztelésén is túlmutatnak, így biztosítják a teljesítményt és a stabilitást a gaming, a benchmarkok és túlhajtás rajongóinak. Az XPG világa új, izgalmas határokat feszeget a csúcstechnológiák összekapcsolásával, valamint iparágvezető partnerekkel a legfejlettebb grafika, fizika, játék terén – illetve növekvő figyelmet fordít a virtuális valóságra. Az XPG termékvonal nem csak puszta teljesítményével tűnik ki, hanem a megjelenésre, dizájnra is a stílusra is nagy hangsúlyt fektet. Az XPG azonnal felismerhető agresszív, de mégis finom megjelenésével. A továbbfejlesztett hűtőbordával és magas sebességű memória-modulokkal az XPG mindent duplán biztosít a teljesítmény megszállottjainak. Az XPG termékek világszerte több tekintélyes elismerést kaptak, mint például a Good Design Award (Japán) és a Taiwan Excellence Gold Award. További tájékoztatásért látogassa meg a www.adata.com/xpg weboldalt.
Megosztás: